Jógacsemeték

Jógacsemeték

Acharya Balkrishna / Jógacsemeték : cseperedj fel egészségben : Szvámi Ramdev útmutatásával 

Színes, mesekönyv-szerűen illusztrált gyermekjóga tankönyv.

Acharya Balkrishna, India egyik legismertebb fiatal orvosa, kórház- és egyetemalapítóként a jóga egyik legismertebb apologetája hazájában. Munkatársa, Szvámi Ramdev a nyugati világban is széleskörű ismertségnek örvend.

A "Jógacsemeték - Cseperedj fel egészségben" közös munkájuk eredménye, egy könnyen érthető, jól kezelhető gyermekjóga tankönyv, mely kisebb és nagyobb gyermekek számára egyránt eredményesen használható eszköz a jógával való ismerkedés során. A színes, részletes, jellegzetesen indiai illusztrálásnak köszönhetően az elsajátítandó gyakorlatok remekül átláthatóak, az óriási tapasztalattal bíró szerzők világos rendszerbe foglalják a tananyagot, ami így mind önállóan tanuló gyerekek, mind szülők számára jól kezelhető segédanyag.

Fontos kihangsúlyozni: bár nagyon hasznos könyvről van szó, a jógával való ismerkedés során nem érdemes csupán könyvre hagyatkozni, mindenképp érdemes egy gyermekjóga-oktatót is keresni, aki segít a mozdulatok pontosításában, hogy a gyakorlatok végzésével a legjobb eredményt érhessük el.

Kiadó: Ayurpress
Kiadás éve: 2017 (1. kiadás)
Terjedelem: 120 oldal
Borító: fényes, fóliázott, puhatáblás karton borító
Nyelv: magyar
Méret: 20x28,5 cm
ISBN 978 963 1298 87 1

 

Márka: 

Ayurpress
Cikkszám: 0198

Készlet: 

Raktáron
3 490 Ft

Kapcsolódó termékek