Rólunk

"Az élet: mozgás.
Az élet: fejlődés.
A fejlődés: mozgás.
A mozgás: fejlődés."

(Jean Ayres)

Családi vállalkozásunkban, a Segíts játszani! webáruházban forgalmazott játékok hozzájárulnak a gyermekek mozgás- és készségfejlődéséhez. Kínálatunk kialakításakor arra törekszünk, hogy a mozgásfejlesztő eszközök mellett olyan játékokat is vásárolhassanak, amelyek észrevétlenül, játékosan fejlesztik a gyerekek készségeit, legyen szó nagymozgásról vagy éppen a kézügyesség fejlesztéséről. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az Ayres terápia és a TSMT torna teljes eszközkészlete beszerezhető legyen nálunk. Óriási jelentősége van a különböző mozgásos játéktevékenységeknek, hiszen ezeken keresztül erősíthetjük gyermekünk legfontosabb kompetenciáit (pl. mozgáskoordináció, figyelem, koncentráció, önuralom, feladattudat, stb). Éppen ezért igyekszünk minden olyan terápiás eszközt felkutatni és forgalmazni, amely segítséget jelenthet a mozgásfejlesztés, mozgásterápia során a fejlesztőpedagógusok, vagy éppen a gyermekükkel otthon TSMT tornát végző szülők számára.

A figyelemzavar, a hiperaktív állapot, a túlmozgásos tünetek, vagy egyéb tanulási zavarok – amelyek sokszor a sajátos nevelési igény (SNI) megállapításához vezetnek – mind-mind nagy kihívást jelentenek a gyerekeknek, a szülőknek és a szakembereknek egyaránt. A saját családunkban már megtapasztaltuk, hogy legyen szó akár egy kisebb mértékű tanulási nehézségről, akár az ADHD tüneteiről, a mozgáson keresztül való fejlesztés csodálatos eredményekkel járhat. Én személy szerint mérhetetlenül hálás vagyok azoknak a terapeutáknak, akik a gyermekeimmel foglalkoztak és látványos eredményeket értek el velük. Érintett szülőként viszont csak nehezen és sok helyről tudtuk beszerezni az otthon és az iskolában használandó fejlesztő játékokat, készségfejlesztő eszközöket. Webáruházunkban éppen  ezért összegyűjtöttük a mozgásterápiákon használható eszközöket, hogy ezzel is megkönnyítsük a szakemberek és a szülők dolgát.

A Segíts játszani! online játék kiskereskedés székhelye és személyes átvevőpontja Újpesten, Káposztásmegyeren található, így további segítséget nyújtunk az itt lakóknak azzal, hogy a Budapest, 4. kerület határain belül ingyen vállaljuk a termékek kiszállítását. Fejlesztő játék webáruházunk az ország egész területéről teljesíti a megrendeléseket. Noha termékeink listáját folyamatosan bővítjük, előfordulhat, hogy olyan fejlesztő játékra, terápiás eszközre van szüksége, ami nem található a honlapon – ez esetben kérjük, írjon nekünk, és megpróbáljuk beszerezni azt.

Szalontainé Mészáros Márta és Szalontai Attila
Két fiúgyermek szülei
Segíts játszani! webáruház

Elérhetőségeink:

Facebook: https://www.facebook.com/segitsjatszani/
E-mail: info@segitsjatszani.hu
Tel: 06 30 463 4118