Átvételi módok, szállítás

Fizetési módok

Webáruházunkban jelenleg kétféle fizetési mód vehető igénybe:

Utánvét

A fizetés a termék átvételekor történik. Házhoz szállítás esetén a rendelés ellenértékét a Postnet futárszolgálat munkatársának kell odaadni készpénzben, a számlát a csomag tartalmazza. Személyes átvételnél a csomag átadásakor kell fizetni a pontos összeg átnyújtásával. Pénzváltásra nincs lehetőségünk, illetve visszaadni is csak előre egyeztetve tudunk. Utánvétre csak 100 000 Ft alatti végösszeg esetén van lehetőség, efölött kizárólag előre utalással tudjuk a rendelést befogadni.

Előre utalás

A rendelés ellenértékét a Segíts játszani! webáruház bankszámlájára kell utalni. Az előre utalásnak – az utánvéttől eltérően – nincs összeghatára, ugyanakkor 100 000 Ft feletti rendelés esetén csak az előre utalást tudjuk elfogadni fizetési módként. Az utalás összegének megérkezését követően postázzuk a terméket, illetve értesítjük a vásárlót a személyes átvétel helyéről, idejéről.

Az előre utalás banki adatai:

Számlatulajdonos: EP Stúdió Kft.
Számlaszám: CIB Bank, 10700457-66249845-51100005
Közlemény: [rendelés azonosítója]

Előre utalás esetén a vételár a fenti számlaszámra utalandó. A közleményben kérjük, tüntesse fel a rendelésszámot, melyet megtalál a rendelést lezáró oldalon, illetve a rendelés beérkezését visszaigazoló emailben is.

Átvételi módok

A megrendelés során kétféle átvételi mód közül választhat. Ha a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, illetve ha a rendelés átvehető a személyes átvételi helyen (személyes átvétel választása esetén), emailt küldünk a rendelés státuszának megváltozásáról.

Személyes átvétel – INGYENES!

Az átvétel helye: 1048, Budapest, Galopp u. 3. 1/1. (1-es kapucsengő)

A személyes átvétel választása esetén 3-10 munkanapot követően átvehetővé válik a rendelés. Ettől eltérő határidő esetén a rendelést követő 48 órán belül emailben vagy telefonon értesítjük a teljesítés várható időpontjáról. Helyben vásárlásra nincs lehetőség, a termékek kiválasztása és megrendelése csak online felületünkön lehetséges. Pénzt nem váltunk, illetve visszaadni is csak előre egyeztetést követően tudunk. A személyes átvétel csak előre egyeztett időpontban lehetséges, amennyiben ezt az átvételi módot választotta, munkatársunk keresni fogja Önt telefonon. 

Házhozszállítás – 20.000 forintos rendeléstől INGYENES!

A házhozszállítás választása esetén 3-10 munkanap alatt teljesítjük a rendelését. Ettől eltérő határidő esetén a rendelést követő 48 órán belül emailben vagy telefonon értesítjük a teljesítés várható időpontjáról. A házhozszállítást a Postnet és a Csomagpiac csomagküldő szolgálat közreműködésével intézzük. A futárszolgálatok munkanapokon, munkaidőben szállítanak. Az adott napon belüli pontos szállítási időpontot sajnos nem tudunk mondani, mert ez a futár útvonalától függ.

A házhozszállítás díja: 990 Ft
Házhozszállítás 20 000 Ft rendelési összeg felett: 0 Ft
 

A szállítással kapcsolatos egyedi információkat kérjük, minden esetben közöljék a Pénztár oldal "Megjegyzés a rendeléshez" szövegdobozában. Hiányos, pontatlanul megadott szállítási cím esetén nem vállalunk felelősséget a rendelés házhoz szállítására!